bel ons: 070 383 6666
tricolore
Taalcursus in het buitenland

Taalcursus Spaans in Valencia

Intereuropa

Valencia - IntereuropaDeze enthousiaste school vinden we in het hart van de oude stad, op de Plaza del Ayuntamiento, temidden van veel winkels en restaurantjes. Intereuropa is een instituut met veel persoonlijke aandacht. De lessen zijn gericht op vooral mondelinge taalvaardigheid.

Per week 20 lesuren, aan te vullen met 5 cultuur- en/of privélessen. Een activiteitenprogramma met danslessen, debatten, welkomstfeesten en culturele excursies. Verblijf in gedeeld appartement of gastgezin. Hotel- en studioprijzen op aanvraag.


Valencia

Ga Spaans leren in Valencia en geniet van deze stad. Proef de op straat versbereide paella, sta figuurlijk in vuur en vlam tijdens het feest Las Fallas, voel de Spaanse zon op uw huid op de vele terrassen en les uw dorst met het Valenciaanse drankje Agua de Valencia of het iets klassiekere Horchata. Of bewonder de aparte maar tevens aantrekkelijke combinatie van klassieke en futuristische architectuur. Op zoek naar vitamines en een vies pak? Bezoek het tomatengevecht in het nabijgelegen Buñol.

Deze plaats heeft 777.400 inwoners.

Afstand tot Utrecht is 1.853 km.

Prijzen/data 2017


Neem gerust contact met ons op voor de prijzen

Ervaringen

Valencia is een leuke, knusse stad en ik voelde me er gauw thuis. De lessen waren intensief en leuk. In de korte tijd dat ik er zat (1 week) heb ik vooral mijn luistervaardigheid verbeterd en mijn woordenschat is nu enorm. De leraren waren erg goed en hebben mij een hoop bijgebracht. Alles werd prima en vlot door tricolore geregeld.
Krista Geestman

Onze vakantiecursus in Valencia tijdens de Fallas is geweldig verlopen. De school was erg leuk en kleinschalig. Hebben bijna privé-les gehad dus het is zeker intensief geweest. Appartement lag dichtbij de school en de rest van het centrum van de stad. Zag er allemaal netjes uit. De Fallas is een belevenis op zich! Een hele week lang, elke dag feest tot de grote dag/nacht op maandag 19 maart. Het lijkt op Koninginnedag, Oud en Nieuw en Carnaval ineen en dat dagenlang met heel veel mensen! Ontzettend leuk om mee te maken. De combinatie van vakantie, zon en Spaans leren is zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank en hasta luego!
Bernard en Merel

Ik heb zeker op het gebied van spreken veel vooruitgang geboekt met de taal. De lessen waren erg goed, heb veel geleerd in korte tijd en werd in een klas geplaatst op het goede niveau. Mijn gedeelde appartement was goed, alles was aanwezig. De georganiseerde activiteiten waren gezellig, maar de opkomst/deelname was niet zo hoog
Marlies van der Wees

Heb bewust gekozen voor een kleinere school in Valencia. De lessen waren erg goed. Goede lesmethode en lesmateriaal. Aardige profesores, heel geduldig en super enthousiast. Verbleef bij een aardige familie.
A.M. Verheul

Lessen waren een prima combinatie van grammatica en conversatie. Prima docenten. Valencia is een prima combinatie van cultuur/architectuur (oud en modern). Strand is prima.
Remco Kroon